develop free website

Általános Szerződési Feltételek

(ÁSZF)

1

SZOLGÁLTATÓ ADATAI

Cégnév: Lugosi Zoltán e.v.
Székhely: 9400 Sopron, Cseresznye sor 21.
Adószám:68919070-1-28
Nyilvántartási szám: 52438293
E-mail: hello@allatigazolvany.hu
Internet: www.allatigazolvany.hu
Telefon: +36 30 334 0708 (hétfőtől péntekig 09:00 órától 16:30 óráig)
Szerződés nyelve: magyar

2

VÁSÁRLÁSI/ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ELFOGADÁSA

A vásárlás során a felhasználó, ha a webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen dokumentum feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Jelen dokumentum feltételeinek elfogadása esetén a jelen dokumentum szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a weboldal felhasználója között.

Ha a felhasználó jelen dokumentum feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a weboldal szolgáltatásait, tehát nem küldhet megrendelést.

3

AZ ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS LÉTREJÖTTE

Amennyiben felhasználó megrendelést küld az oldalon, és Szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja, adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és Szolgáltató között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.)

Felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország mindenkor hatályos joga az irányadó. A szerződésre a jelen dokumentum rendelkezései vonatkoznak.

4

MEGVÁSÁROLHATÓ TERMÉK

A vásárló jelen oldalon kizárólag az 'Állatigazolvány' nevet viselő plasztik állatbilétát (továbbiakban: biléta) rendelheti meg. A megrendelő adatait és a bilétán szereplő egyedi adatait a megrendelési űrlapon adhatja meg. Az űrlap végéhez érve egy összesítő táblázattal találkozunk, ahol összesítve látható a végösszeg, valamint a szállítási költség. Itt leellenőrizhetik rendelésük helyességét, melyeket igény szerint módosíthatnak, javíthatnak is a "Vissza" gomb megnyomásával. Vásárlási szándéka esetén a megvásárolni kívánt bilétát a megrendelési űrlap végén található "Megrendelés" gomb megnyomásával véglegesítheti. Ezzel a megrendelés elküldésre kerül.

A biléta adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben csak illusztrációként szerepelnek!

5

RENDELÉSI INFORMÁCIÓK

A www.allatigazolvany.hu oldalon a vásárlás regisztrációhoz nem kötött.
A biléta kizárólag online rendelhető meg, futár vagy posta által történő házhoz szállítással.
A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák az ÁFA-t, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját.
Amennyiben az üzemeltető a biléta árát hibásan tüntette fel, a tőle elvárható gondosság ellenére, és a termék ára annak általánosan elfogadott árától eltér, úgy Szolgáltató nem köteles a terméket a hibás áron szolgáltatni, de köteles a megrendelés visszaigazolásában felajánlani a vásárló részére a valós áron történő vásárlás lehetőségét. Amennyiben a vásárló ezzel a lehetőséggel nem kíván élni, úgy megilleti a szerződéstől való egyoldalú elállás joga.
Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra. A részletes szállítási díjszabás a jelen szerződési feltételek része, a Szállítási feltételek menüpont alatt.
A weboldalon információt kaphat a biléta tulajdonságairól. Amennyiben ennél részletesebb tájékoztatásra van szüksége, úgy az szolgáltatói adatok között rögzített telefonszámon vagy e-mail címen szíveskedjen felvenni a kapcsolatot a Szolgáltatóval.

A rendelés menete
A "MEGRENDELÉS" menüpont alatt lévő megrendelő űrlap kitöltésével veheti fel a kártya egyedi tulajdonságait, valamint a megrendelő nevét és elérhetőségeit.
Az űrlap első oldalán a kártyán megjelenítendő adatok felvétele történik. Itt az állat adatait, valamint a gazdája elérhetőségét lehet feltüntetni.
Az űrlap második oldalán a számlázási, valamint a kézbesítési adatok felvétele történik. Itt lehet megadni többek között azt is, hogy milyen úton kívánja fizetni a megrendelt bilétát (utánvéttel vagy előre fizetés banki átutalással).
Az űrlap utolsó oldalához érve ellenőrizheti az adatok helyességét, valamint a fizetendő végösszeget. Amennyiben a megrendelni kívánt biléta adatait helyesnek találta és azokat elfogadta, a "Megrendelés" gombra kattintva véglegesítheti megrendelését. A megrendelést az űrlap kitöltése során megadott megadott e-mail címre küldött elektronikus levéllel (e-mail) igazoljuk vissza.

A megrendelések feldolgozása
A rendelések feldolgozása 24-48 órán belül megtörténik. Általában a 12:00 óráig leadott rendelések még aznap feldolgozásra kerülnek, és feladásukról intézkedünk.
Megrendelés leadására bármikor van lehetősége, de ha az a munkaidő lejárta után történik, csak az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra. Az elfogadott megrendelés teljesítési határideje, a visszaigazolástól számítva 2-30 munkanap.

Visszaigazolás
Miután véglegesítette rendelését a megadott e-mail címére küldünk Önnek egy automatikus visszaigazolást, amely tartalmazza megrendelése adatait. Amennyiben nem kap ilyen levelet, a rendszer nem fogadta el megrendelését. Ilyen esetben kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, a már jelzett módon, a szolgáltatói adatok segítségével.
Miután elvégeztük megrendelésének feldolgozását, a megadott e-mail címére küldünk Önnek egy "Megrendelését átadtuk a futárszolgálatnak" visszaigazolást. A termék kiszállítására ezt követően kerül sor.

Adatbeviteli hibák kijavítása
Az adatbeviteli hibák javítására a "Megrendelés elküldése" gomb megnyomása előtt van lehetősége.

6

ÁRAINK

Áraink a megrendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a weboldalon a biléta tulajdonságainál találnak. Az árak bruttó árak, az aktuális ÁFÁ-t tartalmazzák és magyar forintban (HUF) értendőek. Áraink nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a megrendelés véglegesítése előtt, valamint a jelen dokumentumban, és a Szállítási információk pont alatt is megtalálhatóak. Amennyiben a megrendelő űrlapban hiba vagy hiányosság lép fel a bilétánál vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése, illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől. Ajánlatunk, akcióink, kedvezményeink a weboldalon feltüntetett ideig, vagy visszavonásig érvényesek. Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy árait kellő időben, az ő általa meghatározott módon és mértékben bármikor megváltoztassa.

7

FIZETÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A megrendelt termék fizetésének módja:
Banki előre utalással történő teljesítés: ha már visszaigazoltuk az Ön megrendelését, akkor a visszaigazoló e-mailben megtalálja a bankszámlaszámunkat és a megrendelésszámot, amelyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában. Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, csak ezt követően kezdődik meg a rendelés feldolgozása.
Utánvéttel történő teljesítés: A terméket az általunk megbízott futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben kifizetni. Utánvétes fizetés esetén bruttó 200 forint utánvételi díjat számolunk pluszban a rendelés és a szállítási díjon felül.

Utánvéttel fizetés esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor kell kifizetni a kézbesítőnek készpénzben vagy bankkártyával.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetleges sérülés vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Szállítás: 
A szállítás mennyiségtől és fizetési módtól függ. Abban az esetben, ha a rendelésedet előre utalással teljesíted, a szállítási költség bruttó 490 forint és a szállítás a Magyar Posta közreműködésével, postai levélként kerül feladásra.
Egyéb esetben az általunk megbízott futárszolgálat kézbesíti a küldeményt bruttó 990 forintos áron.

8

ELÁLLÁS

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. Korm. rendelet szabályozása értelmében a jelen pont rendelkezései kizárólag a fogyasztónak minősülő vásárló esetében alkalmazhatóak. A fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt, bontatlan csomagolású terméket. Amennyiben a fogyasztó él elállási jogával, úgy ezt a szolgáltatóval egyértelmű írásbeli nyilatkozatban köteles közölni (postán ajánlott tértivevényes küldeményben, vagy e-mailben). A szolgáltató az elállási nyilatkozat kézhezvételét követően haladéktalanul köteles azt visszaigazolni a fogyasztó felé. A fogyasztó elállása esetén a megrendelt terméket köteles elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül az üzemeltetőnek visszaküldeni. A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli.
Amennyiben a fogyasztó elállási jogát gyakorolja, úgy az erre vonatkozó nyilatkozat kézhezvételét követő 14 napon belül köteles a szolgáltató a fogyasztónak az általa teljesített fizetéseket visszatéríteni, beleértve a szállítás díját is. Ez alól kivétel, ha a fogyasztó olyan fuvarozási módot választott, amely többletköltséggel jár, és amely a szokásos fuvarozástól eltérő. A szolgáltatónak a visszafizetési kötelezettségét mindaddig nem kell teljesítenie, amíg a szolgáltatott terméket vissza nem kapta, vagy amíg a fogyasztó hitelt érdemlő igazolását a termék visszaküldéséről nem kapta meg. A két időpont közötti eltérés esetén az üzemeltető a korábbi időpontot kell, hogy figyelembe vegye.


A visszaküldött csomag beérkezését követően videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség.


A SZÁLLÍTÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS
Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a jelen dokumentumban foglalt feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

9

MEGRENDELÉS MÓDOSÍTÁSA, TÖRLÉSE

A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé azonnal értesítést küld az eladó a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek, csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó illetékes munkatársa felé.

Amennyiben a vásárlóhoz ez az értesítés 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló ajánlattételi kötöttségei megszűnnek.

Az eladó a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a vásárlónak rendelése visszavonására elektronikus úton. A vásárlónak a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségek valamelyikén keresztül van lehetősége rendelésének visszavonására a teljesítés megkezdéséig.

A megrendelés utólagos módosítására csak írásos formában e-mailben kerülhet sor.

© Copyright 2019 Hello Dogs Állatigazolvány - All Rights Reserved